Servicii de Protectie si Securizare Website | Devirusare Site

Nu va ignorati afacerea! Securizati-va website-ul!

Romania, in top 5 atacuri cibernetice!

In fiecare zi, sute de website-uri din Romania sunt compromise sau infectate cu malware, conducand la pierderi importante de bani, reputatie si date personale. Oferim servicii de auditare din perspectiva securitatii pentru website-ul dumneavoastra si securizare website prin aplicarea de protectii si corectarea setarilor necorespunzatoare.

Ce este un malware?

Malware-ul (software-ul rau intentionat), dupa cum ii spune si denumirea este un tip de software proiectat intentionat pentru deteriorarea unui computer sau infiltrarea in el, sau deteriorarea ori infiltrarea in intregi retele de computere fara consimtamantul proprietarului respectiv. De multe ori denumirea este confundata cu cea de virus, virusii facand parte din aceasta mare categorie numita malware. Exista mai multe tipuri de malware in functie de scopul pentru care au fost conceputi: virusi, viermi informatici (worms), cai troieni (trojans), keyloggers, spyware, adware, backdoors, exploits, rootkit, dialers, URL injectors.

Aveti o afacere online?

Aveti o afacere online de succes si cheltuiti multi bani in fiecare luna pentru promovare online si optimizare seo.
Trebuie luat in considerare ca un atac cibernetic asupra website-ului dumneavoastra, fie ca e facut de o persoana care se distreaza, un hacker angajat de concurenta sau de botnets, inseamna un dezastru pentru site-ul dumneavoastra.
Studiile arata ca in medie 90% din bresele de securitate identificate nu sunt datorate problemelor tehnologice ci instalarii si configurarii necorespunzatoare sau datorita nerespectarii unor proceduri de utilizare si administrare a sistemului.
Va vom scana si analiza website-ul pentru depistarea vulnerabilitatilor si vom repara gaurile de securitate.
Securizati-va website-ul!

Website-ul v-a fost compromis si infectat cu malware!

Stiti ce se intampla mai departe?
– Sunteti contactat de furnizorul dumneavoastra de hosting prin e-mail sau telefon si va informeaza ca daca nu scapati de codul malware o sa va blocheze website-ul sau il va sterge.
– Google o sa va adauge in lista neagra (Google Blacklist) si nu o sa va mai afiseze website-ul in rezultatele cautarii.
– Aveti back-up la website? Furnizorul de hosting va face back-up automat?
– Ati pierdut clienti potentiali si reputatie!
O sa va coste multi bani sa va reparati websiteul.

Securizati-va website-ul pentru a nu fi compromis sau virusat.

Pentru multe afaceri, prezenta online a devenit principalul motor de crestere si de valoare adaugata pentru clientii lor.
Acum daca aveti o afacere si nu aveti macar un website de prezentare nu mai sunteti considerat ca fiind o firma serioasa si puteti pierde din reputatie si din clienti in favoarea firmelor cu website-uri.
Criminalitatea informatica este intr-o continua crestere, hackerii, concurenta, toti abuzeaza de vulnerabilitatile website-urilor pentru a va afecta negativ afacerea. In fiecare zi, sute de website-uri din Romania sunt compromise sau infectate cu malware.
Firma de web design Bucuresti Prosper Design va ofera servicii de securizare, protectie si devirusare site construit pe orice platforma (wordpress, joomla, drupal, opencart, prestashop, magento, e-commerce, custom cms, etc.) la cele mai accesibile preturi.

Octombrie este luna europeana a Securitatii Informatice. Agentia Europeana pentru Retele si Securitate Informatica, ENISA, continua promovarea si dezvoltarea proiectului Luna Europeana a Sigurantei pe Internet (European Cyber Security Month-ECSM), prin colaborarea dintre statele membre si Comisia Europeana pentru a se asigura o concentrare eficienta pe teme cu impact global, scopul proiectului fiind cresterea nivelului de constientizare a populatiei asupra amenintarilor din mediul online.

Hackerii, mai periculosi si mai activi.

Noile tehnologii, raspandirea rapida a dispozitivelor mobile, a comunicatiilor wireless si cresterea bazei de utilizatori vor deschide noi porti de oportunitate si pentru criminalii cibernetici in acest an.
Internetul pe dispozitive din ce in ce mai diverse: numarul de terminale conectate la internet peste tot in lume este tot timpul in crestere. Acestea includ dispozitivele de monitorizare a functiilor vitale, aparatura medicala, computerele auto de bord, semnalizatoarele de urgenta, dispozitivele de uz casnic. Fiecare in parte cu propriile setari de securitate, acestea vor deveni principala tinta a criminalilor informatici.
Volumul de virusi va depasi 250 de milioane de exemplare pe parcursul acestui an, din cauza polimorfismului virusilor, trasatura prezenta in aproape toate pachetele de software periculos majore de pe piata neagra.

In trecut, malware-ul era raspandit prin e-mail. In prezent, website-urile reprezinta canalul de distributie numarul unu pentru viermi, troieni si alte tipuri de amenintari. In acest scop, infractorii cibernetici manipuleaza site-urile existente cu scopul de a le transforma in adevarate lansatoare de malware si in capcane de phishing. Este de ajuns o vizita pe unul dintre aceste site-uri pentru ca malware-ul sa fie strecurat pe un computer prin intermediul metodei drive-by-attacks, pentru a fura parole sau alte date personale.

Serviciile noastre includ: monitorizare malware, protectie impotriva SQL injection, protectie impotriva XML Injection, protectie impotriva XPATH Injection, protectie impotriva Obfuscated JavaScript injections, protectie impotriva Phishing-ului, analiza google blacklist, string format vulnerabilities, configurarea corespunzatoare a website-ului, configurare SSL improprie, file inclusions, server misconfigurations, bad cookie caching, blocare unwanted ip, blocare unwanted proxy servers etc.