Campanii de promovare pe Facebook la cele mai accesibile preturi

In jurul lumii cu un click. Evoluati cu noi!


De ce sa va promovati afacerea pe Facebook?

Facebook este cea mai importanta retea de socializare online din Romania, cu aproximativ 8.4 milioane de utilizatori, insemnand 83,79% din persoanele care au acces la internet.
Datorita faptului ca romanii ocupa locul doi in Europa, in ceea ce priveste interactiunea cu brandurile promovate prin intermediul retelelor sociale, Facebook Ads devine o sursa importanta de trafic pentru afacerea dumneavoastra.
Facebook permite o personalizare fara precedent a reclamelor pentru a targeta publicul dorit de dumneavoastra. Aceasta personalizare a reclamelor se face dupa numeroase criterii cum ar fi : limba, localitatea, varsta, sexul, locul de munca, starea civila, interese, nivelul de studii, unitatea de invatamant absolvita etc. Prin aceste filtre reclama dumneavoastra va aparea doar persoanelor ce fac parte din grupul stabilit la setarea campaniei facebook.
Fata de campaniile din mediile traditionale cu facebook investiti sume mult mai reduse si dispuneti tot timpul de toate informatiile legate de derularea campaniei.
Astfel, daca nu va promovati pe aceasta retea de socializare riscati sa pierdeti un numar important de clienti. Bugetul campaniei este stabilit in functie de rezultatele asteptate.Promovarea prin Facebook presupune o campanie de promovare prin anunturi sponsorizate pe Facebook pentru a promova pagina dumneavoastra de Facebook sau website-ul dumneavoastra. Dumneavoastra platiti doar daca cineva da click sau like anuntului sponsorizat.

Daca sunteti interesati de serviciile de promovare online prin Facebook nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta si stabili un pachet optim pentru promovarea afacerii dumneavoastra.