4 motive sa alegeti firma de web design Bucuresti Prosper Design

Va vom prezenta 4 motive pentru care ati alege firma de web design Bucuresti Prosper Design. Desi sunt mult mai multe motive, credem ca ar fi suficiente momentan sa va prezentam 4 motive si apoi dumneavoastra sa faceti alegerea corecta pentru afacerea pe care o aveti.

Etica Profesionala.
Desi nu ne sta in fire sa postam testimoniale de la clientii nostri cum fac majoritatea firmelor (in unele cazuri se folosesc testimoniale false sau fara acordul persoanelor respective), dar datorita acestui articol o sa aveti mai jos un testimonial de la un posibil client, avand site-ul la www.imi-place-de-mine.ro si care avea nevoie de o interventie asupra acelui site datorita vitezei mici de incarcare (dura chiar pana la 20 de secunde sa se incarce paginile). Datorita vitezei mici de incarcare a site-ului firma respectiva pierdea bani pentru ca nimeni nu astepta chiar asa de mult pentru a putea vedea ofertele si sa apeleze la serviciile oferite.
Dupa analiza site-ul imi-place-de-mine.ro am observat care era problema principala si i-am recomandat domnului Sorin Curca sa discute cu firma de hosting unde era site-ul gazduit. Spre deosebire de celelalte firme web design Bucuresti si din Romania, nu am cerut bani pentru 10 minute cat am analizat site-ul sau sa facem cum se practiva in general si sa bagam probleme multiple. Daca nu aveam etica profesionala, am fi putut foarte simplu sa cerem bani de la acel client si apoi cu un simplu telefon la firma de hosting am fi rezolvat problema. Noi luam bani doar pentru ceea ce facem si nimic mai mult ca si in cazul prezentat. Nu taxam pentru sfaturi.

Mai jos aveti email-ul fara modificari trimis de domnul Sorin Curca si care ne aproba folosirea acestui text pentru testimoniale.
„Buna ziua,
Multumesc pentru profesionalism. In urma raspunsului vostru am sunat la Gazduire.ro si era o problema cu serverul care fusese atacat cibernetic asa cum mi-au spus, iar acum s-a rezolvat si se deschide normal site-ul.
Felicitari pentru etica profesionala. Sunteti corecti si profesionisti. Daca voi avea nevoie de ceva legat de site voi apela cu drag si incredere la voi.
Puteti folosi asta ca testimonial.
Cu stima, Sorin Curca.”

Seriozitatea.
O alta trasatura a firmei noastre o reprezinta seriozitatea fata de clientii nostri, deoarece stim foarte bine cat de important e sa iti respecti cuvantul dat si obiectivele contractuale. Nu o sa va luam doar avansul si apoi sa va lasam balta cu proiectul cum se mai practica de unele firme de web design. Aceste strategii marsave scad credibilitatea agentiilor serioase care isi pun pe primul plan clientul.
Noi vom respecta intotdeauna obiectivele contractuale si prin strategiile implementate va vom face afacerea dumneavoastra sa atinga culmile cele mai inalte in mediul online. Stim foarte bine ca succesul dumneavoastra inseamna si succesl nostru, iar clientii multumiti reprezinta cea mai buna carte de vizita.

Calitatea.
Toate website-urile realizate de noi respecta ultimele tehnologii, astfel au design responsive (care se adapta in functie de marimea display-ului dispozitivului cum ar fi tablete, telefoane mobile etc.), compatibilitate cross-browser (IE, Edge, Chrome, Firefox, Opera si Safari), respecta toate principiile actuale de optimizare SEO si in plus datorita specializarii noastre in domeniul de securizare, toate website-urile dezvoltate au un grad ridicat de siguranta impotriva atacurilor cibernetice.

Preturi accesibile.
Asa cum reiese din motto-ul nostru „Prosper Design – firma de web design Bucuresti care iti ofera servicii web design de calitate europeana la preturi romanesti.”.
E si normal ca preturile sa fie accesibile si nu cum se practica de majoritatea prin sume astronomice pentru nimic, pana la urma doar traim in Romania. Preturile ar trebui sa reprezinte munca depusa si cunostiintele persoanei care se ocupa de proiect, fara alte costuri suplimentare.

Pentru a avea o afacere de succes in mediul online, o sa aveti nevoie de un partener serios care sa va poata propulsa afacerea pe cele mai inalte culmi si de aceea nu ezitati sa apelati cu incredere la firma Prosper Design, care va ofera servicii profesionale de la A la Z.