Acest website a fost realizat de noi pentru compania Xcomm Telecomm AG din Elvetia, care se ocupa de securizarea comunicatiilor si datelor. Xcomm va ofera o gama larga de servicii incepand de la encriptarea apelurilor telefonice pana la securizarea datelor dumneavoastra. Pe langa aceste servicii compania Xcomm va mai ofera telefoane si laptopuri encriptate facute la comanda , si care folosesc reteaua privata Xcomm.
Pentru acest proiect s-au folosit tehnologii precum HTML5 (HyperText Markup Language Versiunea 5), PHP, MYSQL, Java Script, Jquery, AJAX si CSS3 (Cascading Style Sheets Versiunea 3). Website-ul este responsive pentru o functionare buna pe telefoane mobile si tablete, iar pentru o acoperire cat mai mare la nivel mondial are un sistem multilingual in 47 de limbi.
Continutul versiunii principale (internationala in limba engleza) este structurat in 4 pagini parinte si care sunt urmatoarele: „The Phone”, „The License”, „The Network”, „Contact”. La randul lor aceste pagini sunt structurate in 27 de subpagini pentru a va oferi mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Xcomm.
Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre proiectul „Web Design – Creare site de prezentare securizarea comunicatiilor” sau daca aveti nevoie de vre-un serviciu prestat de noi nu ezitati sa ne intrebati pentru mai multe informatii. Daca mai doriti sa stiti mai multe despre ce intra in dezvoltarea unui site cu design responsive puteti sa cititi articolul scris de noi din sectiunea „Blog” si care poarta numele „Ce inseamna responsive web design?„. Va dorim o zi buna si prospera.