In portofoliul firmei de web design Prosper Design a mai fost adaugat un site de prezentare a serviciilor de mentenanta si reparatii electronice industriale dezvoltat pentru firma Ultratech Int din Cluj Napoca. Datorita pregatirilor superioare acumulate de-a lungul anilor in S.U.A cat si U.E. Ultratech va ofera cele mai rapide servicii de reparatii electronice.
Noi am dezvoltat acest website pe o platforma CMS flexibila avand un sistem bilingv (romana si engleza) si care insumeaza cele mai noi tehnologii cum ar fi: HTML5 (HyperText Markup Language Versiunea 5), CSS3 (Cascading Style Sheets Versiunea 3), PHP, MYSQL, Jquery, Java Script si AJAX. Datorita tehnologiilor folosite si a modului de implementare conform cu algoritmii Google website-ul are o structura ce respecta principiile de optimizare SEO, fiind pe prima pagina in cadrul motoarelor de cautare si in plus se adapteaza in functie de dispozitivele folosite pentru a afisa informatia cat mai aranjata pentru o vizualizare cat mai buna pe orice display.
Pentru mai multe informatii legate de proiectul „Web Design Cluj Napoca – Creare site de prezentare reparatii electronice industriale” sau pentru orice intrebare privind ofertele sau cotatiile de pret practicate de noi pentru optimizare seo, web design sau promovare online nu ezitati sa ne contactati. In functie de nevoile dumneavoastra vom veni in cel mai scurt timp cu strategia castigatoare pentru dezvoltarea afacerii pe care o detineti.