In portofoliul nostru a fost adaugat inca un site de prezentare pentru firma Sales Door, realizat pe o platforma CMS profesionala, avand cele mai noi tehnologii pentru o functionare corespunzatoare si sa respecte cele mai noi principii SEO. Tehnologiile sunt PHP, MYSQL, Java Script, Jquery, AJAX, CSS3 (Cascading Style Sheets Versiunea 3) si HTML5 (HyperText Markup Language Versiunea 5). Cu o experienta de peste 10 ani Sales Door s-a specializat in productia, comercializarea si instalarea usilor de garaj industriale si rezidentiale.
Website-ul dezvoltat este responsive pentru o vizualizare eficienta pe dispozitivele mobile si contine 12 pagini principale in care sunt prezentate serviciile si produsele oferite de Sales Door. Printre acele pagini principale este si pagina „Blog”, avand ca scop prezentarea de noutati cat si foarte utila pentru optimizarea SEO a website-ului pentru rezultate de top.
Pentru mai multe informatii legate de proiectul „Web Design Bucuresti – Realizare site de prezentare usi de garaj” sau pentru informatii suplimentare legate de serviciile oferite de noi ne puteti contacta folosind telefonul sau email-ul afisat in pagina de contact a site-ului. Datorita experientei acumulate in timp o sa va putem oferi cele mai rapide solutii pentru o afacere sigura si de durata in mediul online.