Site de prezentare realizat de firma Prosper Design pentru Asociatia Crestina „Inima si Suflet pentru Batrani”. Fiind acreditata de Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti si Casa OPSNAJ, societatea vine in ajutorul clientilor ei si le ofera asistenta medicala profesionala la domiciliul pacientului printr-un personal medical cu experienta in medicina de urgenta.
Website-ul a fost dezvoltat pe o platforma CMS (content management system – sistem de administrare a continutului) incluzand urmatoarele tehnologii: AJAX, PHP, MYSQL, Java Script, Jquery, HTML5 si CSS3. Website-ul are un design responsive pentru a putea fi vizualizat pe toate dispozitivele existente si este compatibil cross-browser (IE, Edge, Firefox, Opera, Chrome si Safari).
Daca doriti sa aflati mai multe legate de proiectul „Web Design Bucuresti – Realizare site de prezentare servicii ingrijiri medicale la domiciliu” sau pentru orice alte detalii legate de serviciile oferite de noi nu ezitati sa ne contactati folosind informatiile de contact afisate in pagina principala de contact a site-ului.