In portofoliul firmei de web design Bucuresti Prosper Design se mai adauga inca un magazin online. Acest magazin online a fost realizat pentru firma Just Inox SRL, avand sediul in Soseaua Colentina Nr 430, Bucuresti. Firma Just Inox SRL se ocupa cu comercializarea si producerea de echipamente horeca, utilaje alimentare si mobilier inox pentru restaurante, baruri, pizzerii, patiserii, magazine etc.
Magazinul online este realizat de noi pe o platforma e-commerce moderna si in pas cu toate tehnologiile actuale, atat din punct de vedere al functionalitatii, securitatii si optimizarii SEO. Platforma este responsive pentru a oferi vizitatorilor posibilitatea de a face cumparaturi online dupa toate dispozitivele mobile, fie ca folosesc notebook-uri, tablete sau smartphone-uri.
Produsele sunt impartite in 18 categorii principale pentru a oferi vizitatorului o navigare si vizualizare usoara a echipamentelor horeca comercializate: Echipamente Bucatarie Profesionale, Echipamente Fast Food, Echipamente Pizza si Utilaje Pizza, Echipamente Rotiserie etc.
Website-ul se bazeaza pe sistemul cerere si oferta. Vizitatorul intra pe site si alege produsele dorite adaugandu-le in cosul de oferta si apoi completeaza cererea de oferta cu datele sale si o trimite folosind optiunea de “trimite oferta”. Dupa ce cererea de oferta a fost trimisa in cel mai scurt timp va primi o oferta personalizata cu produsele cerute.
Pe langa realizarea magazinului online pentru firma Just Inox, ne mai ocupam si de partea de promovare online, mentenanta, administrare etc.
Magazinul online poate fi vizualizat la urmatorul link: justinox.ro
Daca sunteti interesati de mai multe informatii sau doriti un website pe o platforma e-commerce la fel sau mai complex cu proiectul “Web Design Bucuresti – Realizare magazin online de echipamente horeca” nu ezitati sa ne contactati.