Anul acesta a mai fost adaugat in portofoliul nostru inca un site de prezentare servicii realizat pentru firma SC BAMSE-ROB INSTAL SRL. Site-ul are ca scop prezentarea unei game foarte largi de servicii instalator sanitare si termice.
Proprietarul firmei a luat legatura cu noi in urma unei recomandari a unui client vechi de-al nostru. Clientii nostri noi vin atat prim intermediul motoarelor de cautare cat si din recomandarile clientilor actuali sau care au colaborat cu noi in trecut. Datorita prestarii de servicii de calitate si faptul ca nu ne ducem in eroare clientii, noi am dezvoltat colaborari de lunga durata cu multe firme din Romania. Puteti apela cu incredere la noi, cei de la firma de web design Bucuresti Prosper Design.
In urma discutiei avute am aflat ca proprietarul a mai colaborat cu doua firme de web design si promovare online, si ca dupa 3 ani de bani irositi nu a obtinut rezultatele dorite.
Am fost nevoiti sa refacem site-ul de la zero, deoarece site-ul actual era plin de erori si nu indeplinea principiile seo de baza. Datorita acestui lucru nu putea sa se claseze pe pozitii superioare in cadrul motoarelor de cautare, indiferent de cate backlink-uri ar avea.
Site-ul nou a fost realizat pe o platforma moderna si flexibila care poate fi imbunatatita constant. In plus, site-ul este si responsive, adica isi va ajusta automat continutul pentru a se potrivi cu rezolutia ecranului dispozitivului pe care este vizualizat. Acest lucru este important pentru toate site-urile web, deoarece asigura ca utilizatorul are o experienta pozitiva, indiferent de dispozitivul pe care il foloseste. Nu conteaza daca sunteti in metrou si utilizati telefonul, sau sunteti acasa si folositi laptopul sau sistemul desktop pentru a vizualiza site-ul, deoarece continutul site-ului se va aranja in asa fel sa puteti citi cu usurinta ce este prezentat in site. In plus, pe telefon sau tableta nu o sa mai fiti nevoiti sa folositi functia zoom pentru a mari pagina pentru a vedea mai bine ce este scris acolo, si o sa fie usor sa navigati pe site utilizand meniul mobil.
Pentru a vizualiza site-ul dati click pe urmatorul link: bamseinstal.ro
Dupa ce ati accesat site-ul veti observa un meniu intuitiv pentru a naviga cu usurinta si a ajunge la pagina cu serviciul dorit. Site-ul are meniul principal alcatuit din 6 butoane si anume: home, servicii, despre noi, portofoliu, blog si contact. La randul lui butonul din meniu denumit servicii are 8 submeniuri, fiecare reprezentand un serviciu prestat de firma.
In pagina denumita blog puteti citi numeroase articole despre diferite subiecte din cadrul instalatiilor sanitare si termice. In felul acesta veti stii toate detaliile despre de exemplu avantajele si dezavantajele incalziri in pardoseala etc.
Site-ul functioneaza momentan utilizand versiunea de php 7.4 pentru o incarcare rapida si securitate sporita. Viteza de incarcare a unui site este una din lucrurile importante pentru optimizarea seo si pentru clasarea cat mai buna in cadrul motoarelor de cautare.
Daca va place modelul de site realizat de noi si vreti sa vizualizati mai multe modele de site-uri de prezentare si magazine online, puteti sa intrati in pagina de pe site-ul nostru denumita „Portofoliu”. Puteti apela la noi pentru o oferta de pret daca aveti nevoie de servicii de web design, promovare online, optimizare seo, gazduire site, mentenanta si administrare site, etc.