Veste antiglont este un website realizat de noi pe o platforma care are un sistem de administrare a continutului (texte, imagini, meniuri etc.) si care are scopul de a va oferi o gama diversificata de echipamente militare de calitate superioara. Firma SC Light Management SRL este unicul reprezentant in tara noastra al uneia dintre cele mai importante companii din lume in domeniul militar si anume Hagor Industries Ltd. avand sediul principal in Israel.
Datorita tehnologiilor folosite in acest proiect, site-ul corespunde ultimelor principii Google cum ar fi optimizarea SEO si design-ul responsive (pentru o adaptare corespunzatoare pe toate dispozitivele). Continutul website-ului este structurat in 5 pagini principale, fiind vizibile in meniul principal de navigare: „Home”, „Despre Noi”, „Produse”, „Certificate de calitate” si „Contact”. Pagina principala denumita „Produse” este impartita in 16 pagini reprezentand subcategoriile de produse (echipamente militare si produse balistice), acestea din urma continand descrieri si galerii de imagini.
Pentru mai multe informatii legate de proiectul „Web Design Bucuresti – Creare site de prezentare echipamente militare” sau daca aveti anumite intrebari legate de preturile practicate de noi nu ezitati sa ne contactati. Daca nu sunteti convinsi de ce sa ne alegeti pe noi pentru proiectul dumneavoastra puteti sa cititi articolul din blog „4 motive sa alegeti firma de web design Bucuresti Prosper Design„. Citind acel articol o sa intelegeti de noi suntem singura alegere logica pentru siguranta si evolutia afacerii dumneavoastre in mediul online.