Acest site de prezentare a fost dezvoltat de firma web design Bucuresti Prosper Design pentru cabinetul stomatologic Tratament Dentar avand sediul in Bucuresti. Echipa Tratament Dentar in frunte cu medicul stomatolog Dr. Lidia Gheorghe va ofera o gama diversificata de servicii pentru o dantura sanatoasa si un zambet minunat.
Website-ul realizat pentru aceasta clinica este responsive (se adapteaza pentru toate dispozitivele prin intermediul caruia este accesat) si foloseste urmatoarele tehnologii: HTML5, CSS3, Java Script si Jquery. Utilizand tehnologiile precizate anterior website-ul ofera vizitatorului viteze mici de incarcare a paginilor, design inovativ, navigare usoara si astfel vizitatorul poate ajunge usor la informatiile sau serviciile cautate cum ar fi: detartraj cu ultrasunete, obturatii cu materiale fizionomice, extractii dentare, sigilari si fluorizari la copii, aparate ortodontice, implanturi dentare si a extractii chirurgicale, radiografii dentare etc.
Pentru mai multe informatii legate de proiectul „Web Design Bucuresti – Creare site de prezentare cabinet stomatologic” sau pentru mai multe detalii despre ofertele sau preturile practicate de noi pentru web design nu ezitati sa ne contactati folosind datele afisate pe site.