Magazinul de marturii este un magazin online ce comercializeaza o gama diversificata de marturii si invitatii pentru nunta si botez la preturi accesibile. Aveti si oferta de discount in valoare de 7% din comanda totala daca achizitionati invitatii, marturii si carduri de masa.
Avand un website invechit, neoptimizat pentru telefoane mobile si cu foarte multe erori, firma S.C. Top Alex Design SRL a apelat la serviciile noastre de dezvoltare web pentru un magazin online responsive realizat pe o platforma ecommerce moderna si bazat pe cele mai noi principii SEO. Produsele comercializate sunt impartite in 8 categorii principale, care la randul lor sunt impartite in subcategorii pentru o navigare usoara si eficienta la categoria dorita. Website-ul mai dispune si de un sistem de cautare rapida dupa termenii introdusi, acesta fiind util in cazul in care un vizitator cauta un anumit produs.
Pentru mai multe detalii legate de proiectul „Web Design Bucuresti – Creare magazin online marturii si invitatii” sau daca sunteti in cautarea unei firme care sa va ofera cele mai bune solutii e-shop pentru afacerea dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Va garantam cel mai bun raport calitate/pret.