Firma Prosper Design a dezvoltat acest website de prezentare pentru salonul de infrumusetare Mindara avand sediul in Bacau. Acest salon va ofera o gama diversificata de servicii pentru a va simti rasfatati, astfel o sa aveti parte de: sevicii de coafor, frizerie, cosmetica, manichiura-pedichiura, nail art, tratamente faciale, tratamente corporale, electrostimulare, masaj, bronzare organica etc.
Pentru realizarea site-ului am folosit tehnologiile cu cele mai noi versiuni de PHP, AJAX, MYSQL, Java Script, Jquery, HTML5 si CSS3 pentru o functionalitate adecvata, design modern si responsive pentru a se adapta ecranelor tuturor dispozitivelor (tablete, IPad, telefoane mobile, etc.), si nu in ultimu rand avand un panou de administrare inovativ pentru o intretinere usoara si eficienta a continutului (texte, poze, oferte , etc.).
Pentru mai multe informatii legate de proiectul „Web Design Bacau – Creare site de prezentare salon de infrumusetare” sau pentru orice alte informatii privind ofertele sau preturile practicate de noi pentru web design nu ezitati sa ne contactati folosind datele afisate in pagina de contact a site-ului.