Cum alegem cele mai bune firme de web design?

Intr-o lume in care tehnologia evolueaza din ce in ce mai mult, iar accesul la internet a devenit ceva obisnuit si putem spune necesar ca si „aerul”, sa fii prezent in mediul online a devenit cel mai important pas pentru o afacere de succes.
In zilele noastre toata lumea sta conectata pe internet, fie ca stau conectati pe retele sociale sau navigheaza in cautarea de informatii, produse sau servicii prin inermediul motoarelor de cautare.
Consecinta acestui fenomen a facut ca serviciile de web design si promovare online sa fie la mare cautare de toate firmele sau persoanele fizice care isi doresc sa isi duca afacerea lor la urmatorul nivel si anume prezenta lor pe internet. Fara prezenta in mediul online, multi dintre potentialii clientii nu ar sti de serviciile si produsele oferite de dumneavoastra.
Si acum o sa va puneti aceasta intrebare logica „Cum alegem cele mai bune firme de web design?„, sau mai bine va intrebati ce firma de web design ar trebui sa alegeti pentru a va putea ajuta in ascensiunea afacerii dumneavoastre in mediul online.

Cum alegem cele mai bune firme de web design?

In Romania sunt foarte multe agentii de web design, dar foarte putine presteaza servicii de calitate. Nu mai zicem ca sunt multe firme neserioase si de foarte multe ori isi induc clientii in eroare. De-a lungul anilor am intalnit clienti care au avut parte de experiente neplacute si care nu mai erau asa de increzatori in serviciile prestate de firmele de web design din Romania.

Trecand peste partea cu seriozitatea firmei, o sa va dam cateva sfaturi pentru alegere agentiei pentru proiectul dumneavoastra.
In prima faza pana sa se ajunga la oferta serviciului prestat, un specialist in domeniul de web design o sa va ceara toate detaliile despre afacerea pe care o prestati si obiectivele online pentru a o intelege mai bine si a va putea oferi cele mai bune oferte si alternative la proiectul dumneavoastra.
Daca nu aveti continut pentru site-ul pe care il doriti sa il realizati firma prestatoare de servicii web o sa va poata da alternative de realizare de continut care va fi optimizat seo in functie de nevoia dumneavoastra si de buget.
Daca nu aveti domeniu sau gazduire sa va ofere consultanta si cele mai bune variante luand in calcul marimea site-ului, resursele hardware si software necesare.
Pentru a putea depasi cu brio aceste etape aveti nevoie de o firma serioasa si care sa va ofere un raport foarte bun calitate – pret.
Spre deosebire de concurenta, firma de web design Bucuresti Prosper Design va ofera servicii profesionale de la A la Z. Noi facem mai mult decat de a dezvolta un website si anume: noi va dezvoltam imaginea firmei dumneavoastra.

Unul dintre atuurile noastre este ca suntem una din putinele firme de web design din Romania care sunt acreditate ENISA (European Union Agency for Network and Information Security). Toate site-urile realizate de noi sunt concepute dupa principii de securizare si luam si in considerare si algoritmii seo.

Majoritate „specialistilor” in web design habar nu au cum sa instaleze adecvat din punct de vedere al securitatii o platforma cms, fie ca e vorba de o platforma custom sau de wordpress, joomla, opencart, prestashop, magento etc. Sunt firme care au o vechime si de peste 10 ani si tot fac aceleasi greseli. Aceste greseli pot fi exploatate de un hacker si cu o simpla injectie SQL poate sa va compromita site-ul si sa pierdeti foarte multi bani, sa va penalizeze Google-ul etc. Despre aceste greseli o sa discutam intr-un viitor articol dedicat acestor probleme.

Cu o experienta foarte vasta obtinuta pe parcursul celor 6 ani de cand activam in domeniu va putem spune ca noi suntem alegerea cea mai buna din punct de vedere calitate – pret.

Concluzia este daca aveti nevoie de servicii profesionale de la A la Z cum ar fi realizare site de prezentare sau magazin online, optimizare seo, promovare online prin Google Adwords sau prin Facebook, servicii de securizare si devirusare websiteuri nu ezitati sa apelati la firma de web design Prosper Design.