Cat costa un site de prezentare?

Astazi vom discuta dupa cum reiese din numele articolului „Cat costa un site de prezentare?”. Intrebarea „Cat costa?”este des intalnita in cererile de oferta de orice gen, fie ca e vorba de realizarea unui site sau optimizare SEO etc. E si normal sa cautati o firma prestatoare de servicii web design care sa va ofere cel mai bun raport calitate – pret.
In zilele noastre sa detineti un site de prezentare reprezinta primul pas pentru dezvoltarea si realizarea unei imagini favorabile pentru afacerea dumneavoastra. E ca si cum ati avea o carte de vizita in format electronic, plus prezentarea companiei, portofoliu, servicii etc. Cu un simplu link spre website-ul dumneavoastra puteti sa ii oferiti posibilului client toate informatiile necesare despre serviciile sau produsele pe care le oferiti. Daca nu detineti un website puteti pierde din reputatie si din clienti in favoarea companiilor cu website-uri. Nu mai zicem daca apelati si la servicii de optimizare SEO si promovare online puteti sa va cresteti numarul de clienti.

Cat costa realizarea unui site de prezentare?

Pretul de realizare a unui site de prezentare difera in functie de numerosi factori cum ar fi complexitatea site-ului, numarul de pagini, extensii, module SEO, grafica, module de securizare avansate etc. Spre deosebire de restul firmelor de web design, noi avand experienta si in domeniul de securizare website-uri, va vom realiza site-ul pe cele mai noi principii de securizare cat si SEO.
Site-urile realizate de firma de web design Prosper Design cuprind: design responsive (adaptat pentru dispozitivele mobile), design modern adaptat activitatii clientului, compatibilitate cross-browser (IE, Edge, Chrome, Firefox, Opera si Safari), formular de contact etc.
Am realizat site-uri de prezentare atat la nivel national cat si international pentru firme de constructii, cabinete stomatologice, saloane de frumusete, cabinete de avocatura, societati profesionale notariale, zone rezidentiale, etc. Pentru mai multe detalii puteti sa vizitati pagina cu portofoliul nostru.

Concluzia este daca ati pornit o afacere noua sau aveti un site si doriti un design nou care sa respecte ultimele tehnologii nu ezitati sa apelati la serviciile de creare site de prezentare oferite de firma Prosper Design. Dupa ce ne oferiti toate datele necesare despre noul site, noi o sa analizam datele si apoi o sa venim cu o oferta avantajoasa pentru dumneavoastra, asa cum e motto-ul nostru: „Calitate europeana la preturi romanesti”.