Cat costa un magazin online?

Astazi vom discuta despre „Cat costa un magazin online?”. Aceasta este o intrebare des intalnita pusa de persoanele care doresc sa isi extinda afacerea si sa isi vanda produsele si serviciile in mediul online.
Datorita costurilor reduse foarte multe firme, in special cele noi infiintate opteaza pentru aceasta versiune de vanzare a produselor lor, si anume magazinul online. In plus cu evolutia dispozitivelor mobile toata lumea sta conectata la internet cautand stiri, prestari servicii, produse sau orice alte informatii utilizand motoarele de cautare gen Google sau pe retelele de socializare gen Facebook. Datorita mediul online puteti sa va extindeti afacerea atat la nivel national cat si international, avand posibilitatea de a acoperi noi zone unde nu aveti puncte de desfacere. Pentru a va extinde afacerea in mediul online o sa aveti nevoie de servicii de optimizare SEO si promovare online.

Ce este si ce contine un magazin online?

Un magazin online reprezinta un website de comert electronic (activitatea de vanzare sau cumparare prin intermediul transmiterii de date la distanta) destinat vanzarii de produse si servicii. Aceste website-uri au mai multe modalitati de plata cum ar fi: card de credit, transfer bancar, plata ramburs etc.
Toate magazinele online contin urmatoarele: pagini cu categoriile de produse dispuse in sistem lista sau grid, pagini cu descrierea produselor comercializate si butonul adauga in cos, filtre pentru o sortare usoara a produselor, pagina cu finalizare comanda unde cumparatorul o completeaza cu datele personale, paginile cu informatii diverse(detaliile modalitatilor de plata si de livrare, politica de confidentialitate, termeni si conditii) etc.

Cat costa un magazin online?

Costurile pentru realizarea unui magazin online difera in functie de multi factori cum ar fi: numarul de filtre, complexitatea filtrelor, modalitati de plata, module SEO, module de securizare avansate, grafica etc. Pentru a putea sa va oferim o cotatie de pret exacta trebuie sa avem toate datele despre proiectul pe care doriti sa il dezvoltati.
Datorita experientei acumulate in domeniul de securizare impotriva atacurilor cibernetice, va vom realiza magazinul online dupa ultimele principii de securizare.

Daca doriti sa va duceti afacerea la urmatorul nivel si sa va vindeti produsele si serviciile in mediul online, o sa aveti nevoie de un partener serios care sa va indrume in ascensiunea dumneavoastra. Apeland la serviciile de optimizare SEO, promovare online si la creare magazin online oferite de firma de web design Bucuresti Prosper Design, va vom garanta succesul afacerii dumneavoastra la cele mai accesibile preturi.